(Alleen voor LEDEN/ Members only)

Wanneer u problemen heeft met inloggen kunt u op één van bovenstaande links klikken. Voor vragen, mail naar webmaster@krph.nl

Login

Koninklijke Rotterdamse

Post Harmonie

nlarenfrdeitptruestr

Wij willen jou

youtube

Binnenkort

Geen evenementen
Februari 2018
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

Speel mee met de KRPH! Maak tijdens de Open Repetitie op donderdag 21 september kennis ons - het meest veelzijdige en actieve orkest van Rotterdam!

Bij ons gaan een gevarieerd repertoire en aantrekkelijke concerten samen met een goede verenigingssfeer waarin iedereen zich snel thuis voelt. In 2016 en 2017 staan er weer veel leuke muzikale projecten op het programma zoals een Kerstconcert in de Grote Kerk van Overschie, een samenwerking met popkoor Re-flax en een orkestreis naar Brugge.

We kunnen momenteel versterking gebruiken op hobo, fagot, bastuba en trombone. Ook in de andere secties is versterking altijd welkom.

We starten de open repetitie onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek in ons eigen repetitieruimte om 19:45 uur en sluiten vanaf 22:00 uur, zoals elke week, de repetitie af met een lekker drankje aan de bar. Heb je een instrument, neem deze dan gerust mee!

We zijn weer begonnen! De instrumenten zijn weer gesmeerd en ingeblazen en de eerste repetitie is achter de rug. Het nieuwe seizoen begon goed met met een zeer geslaagde barbecue bij Martine op 26 augustus. 

Tijd om al te lang in de vakantiemodus te blijven is er niet. De concertagenda zat nog nooit zo vol. Zondag 3 september treden wij op tijdens de Wereldhavendagen op uitnodiging van de Koninklijke Marine. Een week later, op zaterdag 9 september, zijn we uitgenodigd op het verjaarsdagfeest van het 120-jaar oude Pijnackerplein. 

We keren 7 dagen later terug in Rotterdam-Noord voor een concert op een drijvend ponton tijdens Muziek op de Rotte. Een dag later, op zondag 17 september, strijken we neer op het Schouwburgplein in het centrum van Rotterdam. De "KRPH loves 010"-tour sluiten we op zondag 15 oktober af in Wijktheater Musica in Overschie.

Op zaterdag 22 mei heeft de klarinetsectie een workshop gehouden onder leiding van Paula Pantín López, docente bij RIMS. Tijdens workshop werd gewerkt aan teambuilding en samenspel. De klarinetgroep was qua partijverdeling door elkaar gehusseld om nieuwe ervaring op te doen. Een gevarieerd programma stond op de lessenaar met stukken van Delibes, Gershwin, de tango van Piazzolla tot de kanon van Pachelbel. Onze klarinettisten hebben genoeg tips en inspiratie gekregen voor de komende drukke periode vol concerten.

De workshop onder leiding van Paula is onderdeel van de samenwerking tussen de KRPH en de Rotterdam International Music School (RIMS).

Volg ons op Twitter

Share This
Follow Us