(Alleen voor LEDEN/ Members only)

Wanneer u problemen heeft met inloggen kunt u op één van bovenstaande links klikken. Voor vragen, mail naar webmaster@krph.nl

Login

Koninklijke Rotterdamse

Post Harmonie

nlarenfrdeitptruestr

Wij willen jou

youtube

December 2017
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

De spelregels

Als lid heeft men rechten en plichten. Deze rechten en plichten zijn verwoord in de "Statuten en Huishoudelijk Reglement" van de vereniging. Deze ontvang je zodra je lid van onze vereniging wordt. Naast de "formele" regels is er nog een aantal "gedragsregels" binnen de KRPH. Regeltjes welke zo vanzelfsprekend zijn, dat we ze eigenlijk niet zouden moeten noemen. Toch doen we het omdat naleving ervan de sfeer, de onderlinge band, het muzikaal peil en de spelvreugde ten goede komt.

  • bezoek elke repetitie of optreden en kom ruim op tijd; kan je een keer niet, meld dit dan ruim van tevoren aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • houd de eigendommen van de vereniging netjes; je krijgt diverse artikelen en goederen in bruikleen, zorg ervoor dat ze in optimale staat blijven
  • studeer thuis regelmatig de ontvangen muziekstukken; elke oefening thuis heeft een positief effect op het spelen tijdens repetitie en optreden
  • de muzikaal leider is beroepsmusicus en tijdens de repetitie/het optreden met zijn vak bezig; ondersteun hem daarbij tijdens de repetitie/het optreden door te luisteren, op tijd te spelen en vooral door niet te praten tijdens de uitleg
  • roken en alcohol is natuurlijk uit den boze tijdens de repetitie of een optreden
  • in uniform vertegenwoordig de KRPH; zorg er met je gedrag voor dat er geen problemen of negatieve publiciteit over ons kan verschijnen.
  • om de muziekuitgifte (en -inname) en het verspreiden van brieven aan de leden zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden, geschiedt dit met behulp van deze website: elk lid kan een account op deze website aanmaken, waarna de muziek en informatie over b.v. optredens via het speciale ledengedeelte kan worden gedownload. 

De kosten

Van de vereniging ontvang je bij aanvang van en tijdens het lidmaatschap een aantal goederen in bruikleen. Wees daarop heel zuinig; eventuele beschadigingen, zoekraken en dergelijke moet je namelijk zelf aan de vereniging vergoeden. Mocht je de vereniging ooit verlaten dan moet het uniform ook gestoomd weer worden ingeleverd. Omdat je zoveel goederen van ons meekrijgt, vragen we daarvoor een zogenaamde borgsom van € 35,00. Mocht je de vereniging weer verlaten en lever je de spullen onbeschadigd en schoon in, dan krijg je die borgsom van ons weer terug. Zijn er goederen stuk of niet/onvoldoende schoon, dan zal de borgsom geheel of gedeeltelijk voor het weer in orde maken van onze spullen worden gebruikt. Het eventuele restant van de borg krijg je dan van ons terug.

Naast de borgsom moet er meer worden betaald: de maandelijkse contributie. Voor leden bedraagt deze € 14,00 per maand; jeugdleden (tot 16 jaar) betalen € 7,50 per maand. Bovendien moet je er voor zorgen dat de contributie aan het begin van elke maand op de bankrekening van de KRPH is bijgeschreven. Automatische incasso stellen we zeer op prijs. 

Share This
Follow Us